Voor wie werkt de Lean Smederij?

Alhoewel de meeste (middel)grote bedrijven al op een of andere manier met Lean werken, gaat dit zeker niet op voor het Midden- en Kleinbedrijf, Non-Profit, overheid en zorginstellingen. Vaak ontberen zij de kennis of middelen om ook gebruik te kunnen maken van de vele voordelen die Lean biedt. Want Lean is juist  voor deze doelgroepen heel effectief.

Het is hier waar de Lean Smederij het verschil kan maken. Want uit onderzoek blijkt telkens weer dat in kleine organisaties nu nog te vaak wordt gefocust op procesverbetering, terwijl je zoveel competitiever wordt als je focust op klantwaarde.

De Lean Smederij zorgt, samen met de opdrachtgever, voor de juiste cultuur waar duurzaam verbeteren centraal staat met een prominente plek voor de medewerker, een visie voor de (middel)lange termijn en leiderschapsontwikkeling.

Kort gezegd…..

Midden- en Kleinbedrijf

MKB bedrijven in de zakelijke dienstverlening, detailhandel of productieomgeving met maximaal 50 werknemers? Laat onze ervaring in uw voordeel werken!

Zorg

Huisartsenposten, eerstelijnszorg of lokale zorginstelling? Laat ons de eerste hulp bieden voor uw organisatie!

Onderwijs en overheid

Onderwijsinstellingen, lokale gemeentelijke afdelingen en een andere non-profit organisatie? Wij maken het u graag makkelijk en de moeite waard!

Opdrachtgevers

De Lean Smederij is nog jong, en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Maar dat wil niet zeggen dat we niet trots zijn op wat we al hebben laten zien. In de zakelijke dienstverlening, maar ook in de MKB omgeving.

Voor onderstaande opdrachtgevers hebben we met succes diverse opdrachten mogen uitvoeren:

Op dit moment is de Lean Smederij nog bezig voor een aantal andere opdrachtgevers: volg onze blog!

logo abn amro
Voor ABN AMRO heb ik jarenlang, samen met een groep enthousiaste collega’s, diverse Lean transformaties mogen implementeren. Als Consultant / Coach, maar ook als Projectleider. Daarnaast heb ik meerdere proces-optimalisaties vanuit hoofdkantoor omgeving opgestart en als benchmark geïmplementeerd in de organisatie.
logo abn amro
Voor metaalbedrijf Spiro heb ik in 2017 een Lean Transformatie ingezet. Daarnaast heb ik een van de kernprocessen samen met de medewerkers geoptimaliseerd en gestroomlijnd. Voor Spiro betekende dit, een forse kostenreductie op het kernproces en soortgelijke processen, een hogere klanttevredenheid, een aanspreekcultuur waar verbeteren centraal staat en meer plezier in het werk!

Meer weten over Lean of over de Lean Smederij?